Brøndums Hotels Restaurant

Maden har gennem hele Brøndums Hotels historie været et centralt omdrejningspunkt. Kunstnerne nød den og beskrev den i eksalterede vendinger for deres venner hjemme på akademierne, og siden har den været en af grundstenene i et vellykket ophold på Brøndums Hotel.

Med respekt for historien må det klassiske køkken siges at være i højsædet på Brøndums Hotel. Der findes på menukortet stadig retter, som tager udgangspunkt i Madam Brøndums kogekunst, og der findes vel næppe en restaurant i Danmark, hvor det i så høj grad, som på dette skønne badehotel, kræves at tjenerne trancherer, flamberer og fileterer ved gæstens bord. Desuden indtager smørrebrødet en central position på frokostkortet, hvor nyt og spændende smørrebrød ofte udvikles med respekt for traditionerne.

Alt er dog ikke som på kunstnernes tid, hvilket restaurantens inspirationsmenu vidner om. Her udfoldes kreativiteten og nogle af sæsonens allerbedste råvarer bliver sammensat på nye og spændende måder. Smagsløgene kommer på en forunderlig rejse og en Helaftensoplevelse på Brøndums Hotel, kan til tider føles som at tage på eventyr.

Foruden et pragtfuldt menukort, forefindes der på Brøndums Hotel et uovertruffent vinkort, som man kan gå på opdagelse i.

På Brøndums Hotel findes der ikke særlige børnemenuer, men vi serverer gerne retterne fra vores á la carte kort i halve portioner og tilpasset børnenes præferencer.

Det er altid tilrådeligt at bestille bord enten telefonisk eller online, hvor det er muligt at booke op til 6 personer. Ved reservationer over 6 personer eller mere skal der på forhånd træffes aftale om bordreservation og menu med restauranten på mail eller telefon

Vi glæder os til at byde velkommen!

Frokost

På Brøndums Hotel kan De nyde et stykke smørrebrød eller en af vore andre klassiske frokostretter. Hertil serverer vi blandt andet vores egne dejlige øl fra Skagen Bryghus og forfriskende snaps fra eksempelvis Aalborg Akvavit.
Køkkenet er åbent hver dag fra kl. 12.00 til 16.30.  

Se menu


Aften

Den klassiske stil på Brøndums Hotel kommer virkelig til sin ret om aftenen, hvor du vil opleve vores talentfulde tjenere skære, flambere og filetere ved bordet. Side om side med de klassiske retter finder du den mere kreative Inspirationsmenu. Køkkenet er åbent hver aften fra kl. 18.00 til 21.00

Se menu


Brøndums vinkort

På vores omfattende, prisbelønnede vinkort finder De et sortiment med over 700 udvalgte vine. De kan være sikker på at finde en flaske, som falder i netop Deres smag. Vi serverer naturligvis udvalgte vine per glas.

Se vinkort


Brøndums aveckort

Findes der en bedre måde at afslutte et dejligt måltid på, end at læne sig tilbage i Pejsestuen og nyde en god cognac, en raffineret armagnac eller en skøn whisky? Læn Dem tilbage og gå på opdagelse i vores pragtfulde aveckort.

Se aveckort