Når det kommer til Skagens mange hoteller, må Brøndums, med sin centrale beliggenhed og historie, siges at være hele byens hotel. Som nabo til Skagen Museum og med afstande på ca. 600 meter til Skagen centrum, ca. 1.000 meter til havnen og blot 500 meter til Skagen Sønderstrand, som er én af Danmarks bedste strande, er Brøndums Hotel det idéelle sted at overnatte, når man vil opleve Skagen og samtidig finde ro for sjælen midt i den gamle bydel, Østerby.

Brøndums Hotel startede egentlig som gæstgivergård i ca. 1840, men fik senere status af hotel. Den ældste del af hovedbygningen er fra 1874, mens en udvidelse, tegnet af Ulrik Plesner, stod færdig i 1892. Den første udvidelse var imidlertid ikke tilstrækkeligt, og hotellet blev udvidet igen i både 1897 og 1909. I 1915 var Brøndums Hotel blevet så populært, at endnu en tilføjelse kom til. Denne gang i form af Admiralgaarden, som er bygget efter samme tegninger, som kongeresidensen ”Klitgaarden”. Nuværende ejer, Bendt Fredberg, har indlemmet yderligere tre gæstehuse Finnens Hus, Trolles Hus og Anchersvej 8 til hotellet. Her tilbydes overnatningen i mere private omgivelser og alle tre gæstehuse er udstyret med eget toilet og bad.

Vi værner på Brøndums Hotel om vores historie, charmen og den originale ånd fra Kunstnerkoloniens tid. Selvom der i dag findes værelser med både bad og toilet, er Brøndums Hotel dog stadig et traditionelt badehotel. Således er der derfor i dag ikke bad og toilet på alle værelser. Til gengæld er de udstyret med fine håndvaske, ligesom alle gæster bydes badekåber og velindrettede badeværelser er fordelt på etagerne.

På trods af vores kærlighed til hotellets historie og ånd anerkender vi selvfølgelig tidens udvikling og de behov, som følger med. Der er derfor gratis Wi-Fi til alle vores gæster, ligesom der forefindes gratis parkering både ved hovedbygningen og vores annekser.

Værelserne er ikke udstyret med hverken tv eller radio. Der serveres hver morgen en pragtfuld morgenmad i hotellets hovedbygning. Ønsker man at spise frokost eller middag i vores anerkendte restaurant, anbefaler vi, at man bestiller bord.Weekendophold

To overnatninger inkl. dejlig morgenmad, 2-retters menu fredag, eftermiddagskaffe og 4-retters menu lørdag samt adgangsbillet til Skagen Museum.

Pris pr. person fra DKK 2.750,00

Læs mere og book her


Gourmetophold

Én overnatning, snacks og champagne i Pejsestuen, 4-retters gourmetmiddag, vinmenu sammensat af husets sommelier og kaffe og hjemmelavede petits fours.

Pris pr. person DKK 2.050,00

Læs mere og book her