Sankt Hans-menu
Sankt Hans-menu
Sankt Hans-bål på Sønderstrand er noget helt særligt. Inden bålet tændes, serverer vi traditionen tro en fantastisk 3-retters menu.
Der er selvfølgelig mulighed for at nyde kaffe eller avec i pejsestuen efter bålet.
Menu
- Røget laks, aspargessalat, aspargesmayonnaise og maltcrumble
- Oksemørbrad, nye løg, kartofler og rødvinssauce
- Æblekage, hvid chokolade, vaniljeis og crumble
Vores sommelier har desuden sammensat pragtfulde vine til menuen, som kan købes for DKK 475,00 per person.
Pris per person DKK 495,00 eksklusiv drikkevarer
Der skal bestilles bord til denne aften og bordreservation kan ske på telefonnummer +45 9844 1055 eller på mail info@. Bordet kan bestilles fra kl. 17.30. broendums-hotel.dk
Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores Sankt Hans menu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenu, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.