Danish
English

Brøndums Hotels Restaurant

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • rødtunge a la Drachmann i en moderne version,
  • søtunge Walewska,
  • Leton's skovbund,
  • jomfruhummer - abrikos - foie gras,
  • skovdue - jordskokker - jus gras

 

Maden har gennem hele Brøndums Hotels historie været et centralt omdrejningspunkt. Kunstnerne nød den og beskrev den i eksalterede vendinger for deres venner hjemme på akademierne, og siden har den været en af grundstenene i et vellykket ophold på Brøndums Hotel.

Med respekt for historien må det klassiske køkken siges at være i højsædet på Brøndums Hotel. Der findes på menukortet stadig retter, som tager udgangspunkt i Madam Brøndums kogekunst, og der findes vel næppe en restaurant i Danmark, hvor det i så høj grad, som på dette skønne badehotel, kræves at tjenerne trancherer, flamberer og fileterer ved gæstens bord. Desuden indtager smørrebrødet en central position på frokostkortet, hvor nyt og spændende smørrebrød ofte udvikles med respekt for traditionerne.

Alt er dog ikke som på kunstnernes tid, hvilket restaurantens sæsonmenu vidner om. Her udfoldes kreativiteten og sæsonens allerbedste råvarer bliver sammensat på nye og spændende måder. Smagsløgene kommer på en forunderlig rejse og en Helaftensoplevelse på Brøndums Hotel, kan til tider føles som at tage på eventyr.

Foruden et pragtfuldt menukort, forefindes der på Brøndums Hotel et uovertruffet vinkort, som man kan gå på opdagelse i.

På Brøndums Hotel findes der ikke særlige børnemenuer, men vi serverer gerne retterne fra vores á la carte kort i halve portioner og tilpasset børnenes præferencer.

Det er altid stærkt tilrådeligt at bestille bord. Ved selskaber på 8 personer eller mere skal der på forhånd træffes aftale om menuen med restauranten.

Vi glæder os til at byde Dem velkommen!

Restaurantens åbningstider

Vores restaurant har åbent dagligt fra kl. 11:30 - 17:00 og 18:00 til 21:00.

Bordreservation kan ske på telefon +45 98 44 10 55.