Danish
English

Admiralgaarden

 

Admiralgaarden er opført i 1915 efter samme tegninger som Kong Christian X's villa og havde oprindelig direkte udgang til Sønderstrand, men efter de seneste havneudvidelser er der idag 4 til 5 minutters gang til Strandpromenaden.

Værelserne er beliggende i stueplan og på 1. sal. Nogle af værelserne er forsynet med små terrasser eller altaner. Der findes 10 dobbeltværelser med separat bad og toilet, af disse er værelserne 401 og 408 de største. 

På 2. sal findes en lille lejlighed, værelse 420, bestående af to soveværelser med 2 senge i hver, samt tilhørende opholdsstue og badeværelse. Lejligheden har altan både mod søsiden og mod byen.

Både i stueplan og på 1. sal findes i øvrigt enkeltværelser og dobbeltværelser, som er forsynet med håndvask på værelset, og som har adgang til bade- og toiletfaciliteter umiddelbart udenfor værelserne.

Admiralgaarden har i alt 24 værelser og er beliggende 2-3 minutters gang fra hovedbygningen, hvor det store morgenbord serveres og hvor reception, restaurant og opholdsstuerne forefindes.

Admiralgaarden har fået sit navn efter Degn Brøndums broder, John Brøndum, der var kaptajn i handelsflåden. Efter at være gået i land fulgte han ofte skibstrafikken rundt om Grenen via sin kikkert fra Admiralgaardens øverste udsigtsplateau. Da John Brøndum tillige var en livlig beretter af sit liv til søs, døbte folkeviddet ham admiralen.

Enkeltværelse med håndvask

Standard enkeltværelse med håndvask i Admiralgaarden. Læs mere

Pris fra DKK 595,00

Dobbeltværelse med håndvask

Standard dobbeltværelse med håndvask i Admiralgaarden. Læs mere

Pris fra DKK 795,00

Dobbeltværelse med bad

Standard dobbeltværelse med bad og toilet i Admiralgaarden. Læs mere

Pris fra DKK 895,00

Luksus dobbeltværelse med bad

Luksus dobbeltværelse med bad og toilet i Admiralgaarden. Læs mere

Pris fra DKK 995,00

Familieværelse med bad

Familieværelse med bad og toilet i Admiralgaarden. Læs mere

Pris fra DKK 1.095,00