Danish
English

Wine and Dine med Laudrup Vin

Dato: 05/10 2018

Kl. 18.00 byder vi indenfor til en pragtfuld aften, hvor køkkenet har komponeret en skøn 4-retters menu til fantastiske vine fra Laudrup Vin. Vine vil blive præsenteret af Laudrup Vins egen konsulent, og det vil være muligt at købe vinene med hjem efterfølgende.

Menu

Hjemmelavede snacks
Dhondt-Grellet ”Les Terres Fines” Premier Cru, Blanc de Blancs Extra Brut, Champagne, Frankrig

Norske kammuslinger med hasselnødder, aromaæble, løjrom og muslingebouillon
2014 Sandhi Chardonnay, Sta. Rita Hills, USA

Stegt havtaske med nye porrer, oksehjerte og fermenterede svampe
2015 Sancerre Rouge AOC, Domaine Vacheron, Loire, Frankrig

“Boeuf” Wellington med kantareller, efterårstrøffel og ramsløg
2016 Comando G Rozas, 1er Cru, Madrid, Spanien

Æbler med knoldselleri, hvid chokolade og citrontimian
2015 Soucherie, Coteaux du Layon Exception, Loire, Frankrig

Hjemmelavede petit fours

Pris per person DKK 1.095,00 inklusiv vine

Reservation til denne aften er nødvendig og kan ske på  mail på info@broendums-hotel.dk