Danish
English

Wine and Dine med Laudrup Vin

Dato: 04/10 2019

Kl. 19:00 byder vi indenfor til en pragtfuld aften i samarbejde med Laudrup Vin. Aftenen starter med  Brøndums snacks og champagne, og herefter har køkkenet komponeret en pragtfuld 4-retters menu, hvor Laudrup Vin har sammensat fantastiske vine hertil.

Aftenen sluttes af med Brøndums petit four og kaffe.

Under middagen vil Thomas Dam (Laudrup Vin) fortælle anekdoter og sjove historier omkring de udvalgte vine samt samarbejdet med Brøndums Hotel igennem mere end 20 år.

Menu
Brøndums snacks
N.V. Chartogne-Taillet ”Saint Anne”,Brut, Champagne, Frankrig

Ceviche af helleflynder med Skagens rejer, fermenteret asparges og peberrod
2017 Grüner Veltliner, Loibner Federspiel, FX Pichler, Wachau, Østrig

Stegt jomfruhummer med jordskokker, brunet smør og soya
2017 Côte de Nuits Villages, ” les Retrais”, Thomas Dam, Bourgogne, Frankrig

Krogmodnet oksefilet med saltbagt selleri, grillet rødder og sauce Bordelais
2017 ”Finca Meixeman”, Guimaro, Ribera Sacra, Spanien

Mørk chokolade med karamel, jordnødder og Bora Bora
1996 Justinos Madeira, Colheita, Fine Rich Madeira Wine, Portugal

Brøndums petit four og kaffe

Pris per person DKK 995,00 inklusiv vine

Reservation til denne aften er nødvendig og kan ske på  mail på info@slet-dette.broendums-hotel.dk