Danish

Vildtaften på Brøndums Hotel

Dato: 02/11 2018

Vores køkkenchef sammensætter en lækker 5-retters menu med vildt, hvortil vores dygtige vintjener sammensætter en herlig vinmenu.

Vi ser med stor glæde frem til en pragtfuld aften.

Arrangementet starter kl. 18.00 med Champagne Cuvée Hugues de Coulmet Brut - Pierre Moncuit - Mesnil

Vildtaften menu

  • Gravad rådyr med syltede bøgehatte, ristede nødder og granatæble
    2016 Grüner Veltliner Federspiel - Weingut Emmerich Knoll
  • Terrin af and med det bedste af anden med lagret drue og brioche
    2014 Riesling Spätlese Feinherb Brauneberg Kammer - Weingut Paulinshof
  • Fasan i crouton med sorte trompethatte, consommé og sort trøffe
    2014 Spätburgunder "M" – Baden - Weingut Fritz Wassmerl
  • Grillet krondyr med rødbede og saltet blomme
    2012 Château la Croix Cantenac - Saint-Emilion - Grand Cru
  • Jordskokker med valnødder, saltet karamel og Rossini Baerii Caviar
    2015 Jurancon Symphonie de Novembre - Domaine Cauhapé

Pris per person DKK 1.195,00 inklusiv vinmenu

Reservation til denne aften er nødvendig og kan ske på  mail på info@broendums-hotel.dk