Danish
English

Sankt Hans-menu

Dato: 23/06 2020

Sankt Hans-bål på Sønderstrand er noget helt særligt. Inden bålet tændes, serverer vi traditionen tro en fantastisk 3-retters menu.

Der er selvfølgelig mulighed for at nyde kaffe eller avec i pejsestuen efter bålet.

Menu

  • Røget laks med smilende vagtelæg, radiser og dild
  • Grillet Jerseymørbrad med løg, kål og ramsløg
  • Danske rabarber med lakrids, marcipan og Bora Bora

Pris per person DKK 495,00 eksklusiv drikkevarer

Der skal bestilles bord til denne aften og bordreservation kan ske på telefonnummer +45 9844 1055 eller på mail info@slet-dette.broendums-hotel.dk. Bordet kan bestilles fra kl. 17.30.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores Sankt Hans menu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenu, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.