Danish
English

Sankt Hans-menu

Dato: 23/06 2019

Sankt Hans-bål på Sønderstrand er noget helt særligt. Inden bålet tændes, serverer vi traditionen tro en fantastisk 3-retters menu.

Der er selvfølgelig mulighed for at nyde kaffe eller avec i pejsestuen efter bålet.

Menu

  • Røget laks med smilende vagtelæg, dild creme, fennikel og krydderurtesalat
  • Grillet mørbrad af Jerseyko Med oliven, variation af løg og sauce på ramsløg
  • Danske jordbær Medrabarber, marcipan og Bora Bora vaniljeis

Pris per person DKK 495,00 eksklusiv drikkevarer
Vinmenu DKK 455,00 per person

Der skal bestilles bord til denne aften og bordreservation kan ske på telefonnummer +45 9844 1055 eller på mail info@slet-dette.broendums-hotel.dk. Bordet kan bestilles fra kl. 17.30.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores Sankt Hans menu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenu, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.