Danish
English

Sankt Hans-menu

Dato: 23/06 2018

3-retters Sankt Hans-menu

Ristet Vesterhavspighvar med hvide asparges og sæsonens sidste ramsløg
~
Ryg af Duroc gris med nye hvidløg, ærter, røget bacon og purløgsblanquette
~
Røde og grønne jordbær med rabarber, creme double og hybenrose

Pris per person DKK 495,00 eksklusiv drikkevarer
Tillæg per person for tilhørende vinmenu DKK 425,00

Der skal bestilles bord til denne aften og bordreservation kan ske på telefonnummer +45 9844 1055 eller på mail info@slet-dette.broendums-hotel.dk. Bordet kan bestilles fra kl. 17.30.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores Sankt Hans menu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenu, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.