Danish
English

Mors dag på Brøndums Hotel

Husk, at det er søndag den 12. maj vi fejrer mors dag.

Dato: 12/05 2019

Forkæl din mor med en pragtfuld 3-retters menu sammensat til netop denne anledning. Vi sørger for en skøn aften på Brøndums Hotel.

Menu

  • Bagt kulmule - Asparges - Dild - Sauce Hollandaise
  • Økologisk landkylling - Gulerødder - Fennikel - Sauce Supreme
  • Rabarber - Bora Bora - Granite - Hybenrose

Pris per person kun DKK 495,00 eksklusiv drikkevarer
Vinmenu DKK 455,00 per person

Der skal bestilles bord til denne aften og bordreservation kan ske på telefonnummer +45 9844 1055 eller på mail info@slet-dette.broendums-hotel.dk.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores menu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenu, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.

 

Hvorfor fejrer vi mors dag?
Mors dag afholdes i Danmark den anden søndag i maj. Dagen blev opfundet i USA i 1872 af den amerikanske forfatter og kvindevalgretsforkæmper Julia Ward Howe (1819-1910).

Oprindeligt var tanken, at dagen også skulle være en dag for fred.

Anna Jarvis (1864-1948) fik udbredt kendskabet til dagen, i første omgang for at ære sin egen mor (Moderen Anna Marie Reeves Jarvis arbejdede bl.a. for at forbedre de sanitære forhold og mindske børnedødeligheden), men efterhånden også for generelt at ære alle mødres arbejde. Hun fik indført, at dagen skulle afholdes den anden søndag i maj og skikken bredte sig hurtigt.

Dagen er blevet holdt i hævd som en officiel helligdag i USA siden 1914.