Inspirationsmenu

Brøndums Hotel byder indenfor til en fantastisk inspirationsmenu.

Dato: 14/03 2019

Inspirationsmenuen serveres hver aften:

Helleflynder - Skagens rejer - Fermenteret asparges - Peberrod
2016 Domaine de Chevalier, Clos des Lunes, Bordeaux, Frankrig

Tatar - Hestebønner - Ramsløg - Porre
2018 Béchar, Fiano de Avellino, Antonio Caggiano, Campanien, Italien

Havtaske - Ventreche - Ærter - Caviar
2016 Pouilly-Fuisse, Joseph Drouhin, Bourgogne, Frankrig

Rødtunge - Kantereller - Majs - Sherry Sauce
2017 Etna Rosso, Tenuta delle Terre Nere, Sicilien, Italien

Mørbrad - Kål - Røget marv - Sauce Bordelaise
2016 Piedrasassi, Syrah, Santa Barbara, USA

Jordbær - Hybenrose - Mazarin kage - Fermenteret fløde
2016 Riesling Auslese, ”Brauneberger Juffer Sonneuhr”, Fritz Haag, Mosel, Tyskland

 

3 retter DKK 495,00 (Helleflynder - Mørbrad - Jordbær)
Vinmenu 3 glas DKK 455,00

4 retter DKK 625,00 (Helleflynder - Tatar - Mørbrad - Jordbær)
Vinmenu 4 glas DKK 585,00

5 retter DKK 750,00 (Helleflynder - Tatar - Havtaske - Mørbrad - Jordbær)
Vinmenu 5 glas DKK 695,00

6 retter DKK 870,00 (Helleflynder - Tatar - Havtaske - Rødtunge - Mørbrad - Jordbær)
Vinmenu 6 glas DKK 795,00

 

En aften på Brøndums Hotel
Start med champagne og Brøndums snacks i salonerne. Fortsæt med 6-retters menu og vinmenu samt mineralvand i én af hotellets dejlige stuer. Efter middagen serveres stempelkaffe, avec og Brøndums petit four.

Bemærk venligst, at inspirationsmenuen er fastlagt, og der ikke er mulighed for at skifte retter ud.

Hele aftenen koster DKK 1.895,00
Seneste bestilling for helaften og 5 eller 6 retter er kl. 20.00.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores inspirationsmenu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på.

Husets sommelier har hertil sammensat vinmenuen, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.

*Allergier bedes oplyst ved bestilling


Siden blev udskrevet fra: http://www.broendums-hotel.dk/arrangementer/vis/artikel/inspirationsmenu/ Udskrevet kl. 19:10 - søndag d. 18. august 2019