Inspirationsmenu

Brøndums Hotel byder indenfor til en fantastisk inspirationsmenu.

Dato: 14/03 2019

Inspirationsmenuen serveres hver aften:

Makrel - Agurk - Tang - Stikkelsbær
2018 Grüner Veltliner, “Alte Reben”, Weingut Nigl, Kremstal, Østrig

Jomfruhummer - Jordskok - Æble - Brunet smør
2015 Chenin Blanc, ”Jurassic Park”, Leo Steen Wines, Californien, USA

Vagtel - Morkel - Trøffel - Lang peber
2013 Moulin-à-Vent, Château des Jacques “Clos du Grand Carquelin”, Louis Jadot, Bourgogne, Frankrig

Onglet - Oliven - Brændte løg - Ramsløg
2016 Comando G, La Bruja de Rozas, Madrid, Spanien

Krondyrfilet - Selleri - Ribs - Røget valnød
2016 Shiraz, By Farr, Geelong, Australien

Brombær - Hvid chokolade - Karamel - Hasselnød
2005 Rivesaltes Ambré, Collection, Cave Terrats, Roussillon, Frankrig

 

3 retter DKK 495,00 (Makrel - Krondyrfilet - Brombær)
Vinmenu 3 glas DKK 455,00

4 retter DKK 625,00 (Makrel - Jomfruhummer - Krondyrfilet - Brombær)
Vinmenu 4 glas DKK 585,00

5 retter DKK 750,00 (Makrel - Jomfruhummer - Vagtel - Krondyrfilet - Brombær)
Vinmenu 5 glas DKK 695,00

6 retter DKK 870,00 (Makrel - Jomfruhummer - Vagtel - Onglet - Krondyrfilet - Brombær)
Vinmenu 6 glas DKK 795,00

 

En aften på Brøndums Hotel
Start med champagne og Brøndums snacks i salonerne. Fortsæt med 6-retters menu og vinmenu samt mineralvand i én af hotellets dejlige stuer. Efter middagen serveres stempelkaffe, avec og Brøndums petit four.

Bemærk venligst, at inspirationsmenuen er fastlagt, og der ikke er mulighed for at skifte retter ud.

Hele aftenen koster DKK 1.895,00
Seneste bestilling for helaften og 5 eller 6 retter er kl. 20.00.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores inspirationsmenu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på.

Husets sommelier har hertil sammensat vinmenuen, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.

*Allergier bedes oplyst ved bestilling


Siden blev udskrevet fra: http://www.broendums-hotel.dk/arrangementer/vis/artikel/inspirationsmenu/ Udskrevet kl. 15:34 - fredag d. 18. oktober 2019