Inspirationsmenu

Brøndums Hotel byder indenfor til en fantastisk inspirationsmenu.

Dato: 14/03 2019

Inspirationsmenuen serveres hver aften:

Krabbe - Blomkål - Tang - Dild
2015 Grüner Veltliner Alte Reben, Sohm & Kracher, Niederösterreich, Østrig

Islandsk Fjeldørred - Tomat - Brunet smør - Syrnet fløde
2016 Pouilly-Fuissé, Tête de Cru, Château-Fuissé, Bourgogne, Frankrig

Pighvar - Rødbede - Fennikel - Bladbede
2017 Albarinõ, de Fefinanes, Rias Baixas, Spanien

Kalvebrissel - Palmekål - Shitakesvampe - Kirsebær
2013 Chianti Classico Riserva, Marchesi Antinori, Toscana, Italien

Jerseymørbrad - Løg - Oliven - Sauce på ramsløg
2013 Chateauneuf-du-Pape “Piedlong”, Famille Brunier, Rhône, Frankrig

Citrusfrugter - Hvid chokolade - Citron timian - Tykmælk
2014 Riesling Auslese “Brauneberger Juffer-Sonneneur”, Weingut Paulinshof, Mosel, Tyskland

 

3 retter DKK 495,00 (Krabbe - Mørbrad - Citrusfrugter)
Vinmenu 3 glas DKK 455,00

4 retter DKK 625,00 (Krabbe - Ørred - mørbrad - Citrusfrugter)
Vinmenu 4 glas DKK 585,00

5 retter DKK 740,00 (Krabbe - Ørred - Brissel - Mørbrad - Citrusfrugter)
Vinmenu 5 glas DKK 695,00

6 retter DKK 850,00 (Krabbe - Ørred - Pighvar - Brissel - Mørbrad - Citrusfrugter)
Vinmenu 6 glas DKK 795,00

 

En aften på Brøndums Hotel
Start med champagne og Brøndums snacks i salonerne. Fortsæt med 6-retters menu og vinmenu samt mineralvand i én af hotellets dejlige stuer. Efter middagen serveres stempelkaffe, avec og Brøndums petit four.

Bemærk venligst, at inspirationsmenuen er fastlagt, og der ikke er mulighed for at skifte retter ud.

Hele aftenen koster DKK 1.895,00
Seneste bestilling for helaften og 5 eller 6 retter er kl. 20.00.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores inspirationsmenu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på.

Husets sommelier har hertil sammensat vinmenuen, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.

*Allergier bedes oplyst ved bestilling


Siden blev udskrevet fra: http://www.broendums-hotel.dk/arrangementer/vis/artikel/inspirationsmenu/ Udskrevet kl. 01:32 - torsdag d. 25. april 2019