Danish
English

Inspirationsmenu

Brøndums Hotel byder indenfor til en fantastisk inspirationsmenu.

Dato: 14/03 2019

Inspirationsmenuen serveres hver aften:

Rimmet kammusling - Broccoli og Blomkål - Muslingfløde - Dild
2017 Roero Arneis, Malvira, Piemonte, Italien

Letrøget jomfruhummer - Tomater - Grillet peberfrugt - Hummer Consommé
2017 Sancerre, La Poussie, Loire, Frankrig

Pighvar - Asparges - Caviar - Velouté
2016 As Sortes, Rafael Palacios, Valdeorras, Spanien

Secreto - Morkler - Brombær - Vin Jaune
2017 Saint-Hippolyte, Domaine Marcel Deiss, Alsace, Frankrig

Jerseymørbrad - Løg - Lardo - Sauce Bordelaise
2015 Cornas, “Les Combes” Mark Haisma, Rhône, Frankrig

Rabarber - Sprød marcipan - Syrnet fløde - Bora Bora
2017 Chateau Soucherie, Coteaux du Layon, Loire, Frankrig

 

3 retter DKK 495,00 (Kammusling - Mørbrad - Rabarber)
Vinmenu 3 glas DKK 455,00

4 retter DKK 625,00 (Kammusling - Jomfruhummer - Mørbrad - Rabarber)
Vinmenu 4 glas DKK 585,00

5 retter DKK 750,00 (Kammusling - Jomfruhummer - Pighvar - Mørbrad - Rabarber)
Vinmenu 5 glas DKK 695,00

6 retter DKK 870,00 (Kammusling - Jomfruhummer - Pighvar - Secreto - Mørbrad - Rabarber)
Vinmenu 6 glas DKK 795,00

 

En aften på Brøndums Hotel
Start med champagne og Brøndums snacks i salonerne. Fortsæt med 6-retters menu og vinmenu samt mineralvand i én af hotellets dejlige stuer. Efter middagen serveres stempelkaffe, avec og Brøndums petit four.

Bemærk venligst, at inspirationsmenuen er fastlagt, og der ikke er mulighed for at skifte retter ud.

Hele aftenen koster DKK 1.895,00
Seneste bestilling for helaften og 5 eller 6 retter er kl. 20.00.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores inspirationsmenu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på.

Husets sommelier har hertil sammensat vinmenuen, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.

*Allergier bedes oplyst ved bestilling