Fars dag på Brøndums Hotel

Husk, at det er tirsdag den 5. juni vi fejrer fars dag.

Fars dag på Brøndums Hotel
Dato: 05/06 2019

Vi fejrer Fars dag med en prægtig 3-retters menu på Brøndums Hotel. Denne aften vil vores køkken sørge for en rigtig herremenu, hvor vi godt kan afsløre at der er kød på menuen.

Menu

  • Stegt pighvar - Asparges - Bønner - Ramsløg
  • Côte de boeuf - Grillet rødder - Nye løg - Sauce Bearnaise
  • Rabarber - Sprød marcipan - Syrnet fløde - Bora Bora

Pris per person kun DKK 495,00 eksklusiv drikkevarer
Vinmenu DKK 455,00 per person

Der skal bestilles bord til denne aften og bordreservation kan ske på telefonnummer +45 9844 1055 eller på mail info@slet-dette.broendums-hotel.dk.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores menu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenu, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.

 

Hvorfor fejrer vi fars dag?
Fars dag fejres i Danmark hvert år den 5. juni, som også er grundlovsdag, det nærmeste man kommer en dansk nationaldag, hvilket kan have været medvirkende til, at få familier i landet er opmærksomme på dagens særlige betydning for fædrene.

I perioden 1947-56 var dagen på foranledning af nordiske købmænd henlagt til den anden søndag i november, men i Danmark slog den nye dato aldrig rigtig an, og derfor blev den flyttet tilbage til 5. juni igen.

Den første fars dag fandt sted den 19. juni 1910 i Spokane i Washington, USA. I Danmark blev fars dag indført omkring 1935. I dag fejres dagen bl.a. på Danmarks Tekniske Museum med en årligt tilbagevendende maskinfest.

I USA fejres fars dag den tredje søndag i juni. I de øvrige nordiske lande er det fars dag den anden søndag i november.


Siden blev udskrevet fra: http://www.broendums-hotel.dk/arrangementer/vis/artikel/fars-dag-paa-broendums-hotel-1/ Udskrevet kl. 13:38 - fredag d. 13. december 2019