Danish
English

Elevaften på Brøndums Hotel

Denne aften vil vores kokkeelever kreere aftenens 4-retters menu.

Dato: 13/10 2018

Denne aften kl. 18.00 overtager vores meget talentfulde kokkeelever køkkenet på Brøndums Hotel.

Kom og oplev vores kokkeelevers forslag til aftenens 4-retters menu. Hver elev har fået ansvar for hver sin ret, hvor bestemte elementer, udvalgt af køkkenchefen, skal indgå.

Menu

  • Hjemmelavede snacks (én fra hver elev)
  • Bagt kulmule med forskellige teksture af græskar lavet på skum af græskarkerner (Trine)
  • Rimmet torsk med dampede blåmuslinger og karamelliseret fløde (Tinna)
  • Confiteret Duroc-gris med kål og hjerter i flødesovs (Lise)
  • Blomme med hvid chokolade og jordskokkeis (Faruk)
  • Hjemmelavede petit fours (én fra hver elev)

Vi glæder os meget til at kunne præsentere vores elver for vores gæster.

Pris per person DKK 475,00 eksklusiv drikkevarer

Reservation til denne aften er nødvendig og kan ske på  mail på info@broendums-hotel.dk