Danish
English

Elevaften på Brøndums Hotel

Denne aften vil vores kokkeelever kreere aftenens 4-retters menu.

Dato: 13/10 2018

Denne aften kl. 18.00 overtager vores meget talentfulde kokkeelever køkkenet på Brøndums Hotel.

Kom og oplev vores kokkeelevers forslag til aftenens 4-retters menu. Hver elev har fået ansvar for hver sin ret, hvor bestemte elementer, udvalgt af køkkenchefen, skal indgå.

Menu

  • Hjemmelavede snacks (én fra hver elev)
  • Bagt kulmule med græskar (Trine)
  • Rimmet torsk med blåmuslingecrème og fennikel (Tinna)
  • Glad gris med kål og æbler (Lise)
  • Æble og blomme med jordskokkeflager og jordskokkeis (Faruk)
  • Hjemmelavede petit fours (én fra hver elev)

Vi glæder os meget til at kunne præsentere vores elver for vores gæster.

Pris per person DKK 475,00 eksklusiv drikkevarer

Reservation til denne aften er nødvendig og kan ske på  mail på info@broendums-hotel.dk