Danish
English

Elevdag på Brøndums Hotel

Denne aften vil vores 4 meget talentfulde kokkeelever kreere aftenens 4 retters menu.

Dato: 21/05 2017

Denne aften har vores meget talentfulde kokkeelever overtaget køkkenet på Brøndums Hotel.

Kom og oplev vores kokkeelevers forslag til aftenens 4 retters menu:

  • Laksecarpaccio med kørvelolie og æg
    Frederik Engholm Pedersen

  • Vagtelsoufflé med bolchebeder og jordskokkepuré
    Mikkel Missing

  • Grillet havtaske, sortøjebønner, asparges og enebær med bakskuldsauce
    Fahd Ibrahim

  • Trilogi af rabarber med citrongræscreme og hvid chokolade
    Liva Stokkebye

De 4 kokkeelever har lovet at give alt hvad han kan denne aften.

Det bliver en stor aften til en lille pris.

Pris per person kun DKK 445,00.
Bordbestilling skel ske på telefon +45 98 44 15 55 eller info@slet-dette.broendums-hotel.dk.