Danish
English

Elevaften på Brøndums Hotel

Denne aften vil vores kokkeelever kreere aftenens 4-retters menu.

Dato: 26/10 2019

Denne aften kl. 18.30 overtager vores meget talentfulde kokkeelever køkkenet på Brøndums Hotel. Eleverne kommer til at sætte deres helt eget præg på aftenen med hver deres ret, snacks samt petit four.

Aftenen starter med snacks, hvor vi hertil sørger for lækker champagne. Derefter skal der nydes 4 lækre retter og aftenen sluttes af med kaffe og petit four.

Menu
Brøndums snacks (én fra hver elev)
2008 Champagne Mandois, Vieilles Vignes, Victor brut, Epernay, Frankrig

Forret: (Faruk)
Dampet kuller i egen fars med fennikel, dild og blåmuslinger Beurre blanc

Mellemret: (Tinna)
Stegt torsk på crouton med variation af kål og bakskuld sauce

Hovedret: (Trine)
Grillet krondyr med teksturer af rødbede, brombær og vildt sauce

Dessert: (Fælles)
Mørk chokolade med kirsebær og chokoladeis

Brøndums petit four (én fra hver elev) samt kaffe

Pris per person DKK 550,00 eksklusiv drikkevarer

Reservation til denne aften er nødvendig og kan ske på  mail på info@slet-dette.broendums-hotel.dk