Danish
English

Efterårets nuancer

Dato: 07/09 2018

Efterårets nuancer
Serveres hver aften

  • Hånddykkede norske kammuslinger med friske hasselnødder, aromaæbler, karamelliseret fløde og Rossini Gold Caviar
  • Stegt slethvar med nye porrer, oksehjerte og Karl Johan
  • Secreto med kartoffel, ramsløg og Rossini Oscietra Gold Caviar
  • Due med lår hertil saltet blomme, rødbede og mild røg
  • Lokale æbler med knoldselleri og hvid chokolade

3 retter DKK 495,00 (Slethvar - Due - Æbler)
Vinmenu 3 glas DKK 445,00

4 retter DKK 595,00 (Kammusling - Slethvar - Due - Æbler)
Vinmenu 4 glas DKK 545,00

5 retter DKK 695,00
Vinmenu 5 glas DKK 645,00

Tilkøb af ost DKK 145,00

En aften på Brøndums Hotel
Start med Deutz champagne med anretning af hjemmelavede snacks i salonerne. Fortsæt med 5-retters menu og vinmenu samt mineralvand i én af hotellets dejlige stuer. Efter middagen serveres stempelkaffe, avec og hjemmelavede petit fours.

Hele aftenen koster DKK 1.695,00.

Seneste bestilling for helaften og 5 retter er kl. 20.00.

Bemærk venligst, at sæsonmenuen er fastlagt, og der ikke er mulighed for at skifte retter ud.