Danish
English

Brøndums sæsonmenu

Brøndums Hotel byder indenfor til en fantastisk 6-retters sæsonmenu.

Dato: 26/04 2018

Sæsonmenu

  • Rå Skagensrejer med hyben, tomater, syrnet fløde og peberrod
  • Helleflynder med surdejsbrød, røget spæk, karamelliserede stikkelsbær, de sidste kålskud og fiskefumé
  • Kalvebrissel med hengemte gulerødder, havtorn og krondild
  • Fynsk kalvehøjreb med spæde hvidløg, knoldselleri, løg og røget olie
  • Brøndums ostebord med knækbrød og sødt
  • Lokal råmælk, nye rabarber, skovmærke og fermenteret honning

3 retter DKK 495,00 (Helleflynder - Kalvehøjreb - Dessert)
4 retter DKK 595,00 (Skagensrejer - Helleflynder - Kalvehøjreb - Dessert)
5 retter DKK 695,00 (Skagensrejer - Helleflynder - Brissel - Kalvehøjreb - Dessert)
6 retter DKK 795,00 (Skagensrejer - Helleflynder - Brissel - Kalvehøjreb - Ost - Dessert)

Vinmenu 3 glas DKK 445,00
Vinmenu 4 glas DKK 545,00
Vinmenu 5 glas DKK 645,00
Vinmenu 6 glas DKK 745,00

En aften på Brøndums Hotel
Start med Deutz champagne og anretning af hjemmelavede snacks i salonerne.
Fortsæt med 6-retters menu og vinmenu samt mineralvand i én af hotellets dejlige stuer.
Efter middagen serveres stempelkaffe, avec og hjemmelavede petit fours.

Hele aftenen koster DKK 1.795,00. Seneste bestilling for helaften, 5 og 6 retter er kl. 20.00.