Brøndums sæsonmenu

Brøndums Hotel byder indenfor til en fantastisk 5-retters sæsonmenu.

Dato: 01/11 2018

Brøndums sæsonmenu

Rimmet norsk laks - Fennikel - Grøn tomat - Musling
2017 Riesling Trocken, Bassermann Jordan, Pfalz, Tyskland

Kulmule - Kammusling - Hasselnød - Caviar
2015 Santenay Blanc,”Les Charmes Dessus”, Domaine de Bellene, Bourgogne, Frankrig

Secreto - Confiteret æggeblomme - Grønkål - Peberrod
2014 Pinot Noir, Chat Sauvage, Rheingau, Tyskland

Modnet okse - Lardo - Persillerødder - Sauce Aromatic
2012 Barbera d’Alba,”Cerreto”, Roberto Voerzio, Piemonte, Italien

Mørke bær - Saltet karamel - Bora Bora – Rom
2015 Recioto, di Soave,”Incanto”, Corte Moschina, Veneto, Italien

3 retter DKK 495,00 (Laks - Okse - Bær)
Vinmenu 3 glas DKK 445,00

4 retter DKK 595,00 (Laks - Kulmule - Okse - Bær)
Vinmenu 4 glas DKK 545,00

5 retter DKK 695,00 (Laks - Kulmule - Secreto - Okse - Bær)
Vinmenu 5 glas DKK 645,00

Tilkøb af osteret DKK 145,00 (Sønderjysk Blå fra Høgelundgaard - Kvæde - Pærer)

En aften på Brøndums Hotel
Start med Deutz champagne med anretning af hjemmelavede snacks i salonerne. Fortsæt med 5-retters menu og vinmenu samt mineralvand i én af hotellets dejlige stuer. Efter middagen serveres stempelkaffe, avec og hjemmelavede petit four.

Hele aftenen koster DKK 1.695,00
Seneste bestilling for helaften og 5 retter er kl. 20.00.

Bemærk venligst, at sæsonmenuen er fastlagt, og der ikke er mulighed for at skifte retter ud.

Køkkenet på Brøndums Hotel sætter en ære i, at arbejde med råvarer af højeste kvalitet. Vores menu er skabt ud fra det bedste sæsonen byder på. Husets sommelier har hertil sammensat en vinmenu, som komplimenterer maden og løfter oplevelsen af menuen.


Siden blev udskrevet fra: http://www.broendums-hotel.dk/arrangementer/vis/artikel/broendums-paaskemenu/ Udskrevet kl. 21:40 - fredag d. 13. december 2019