Danish
English

Brøndums sæsonmenu

Brøndums Hotel byder indenfor til en fantastisk 5-retters sæsonmenu.

Dato: 01/11 2018

Brøndums sæsonmenu

Rimmet norsk laks - Fennikel - Grøn tomat - Musling
2017 Riesling Trocken, Bassermann Jordan, Pfalz, Tyskland

Kulmule - Kammusling - Hasselnød - Caviar
2015 Santenay Blanc,”Les Charmes Dessus”, Domaine de Bellene, Bourgogne, Frankrig

Secreto - Confiteret æggeblomme - Grønkål - Peberrod
2014 Pinot Noir, Chat Sauvage, Rheingau, Tyskland

Modnet okse - Lardo - Persillerødder - Sauce Aromatic
2012 Barbera d’Alba,”Cerreto”, Roberto Voerzio, Piemonte, Italien

Mørke bær - Saltet karamel - Bora Bora – Rom
2015 Recioto, di Soave,”Incanto”, Corte Moschina, Veneto, Italien

3 retter DKK 495,00 (Laks - Okse - Bær)
Vinmenu 3 glas DKK 445,00

4 retter DKK 595,00 (Laks - Kulmule - Okse - Bær)
Vinmenu 4 glas DKK 545,00

5 retter DKK 695,00 (Laks - Kulmule - Secreto - Okse - Bær)
Vinmenu 5 glas DKK 645,00

Tilkøb af osteret DKK 145,00 (Sønderjysk Blå fra Høgelundgaard - Kvæde - Pærer)

En aften på Brøndums Hotel
Start med Deutz champagne med anretning af hjemmelavede snacks i salonerne. Fortsæt med 5-retters menu og vinmenu samt mineralvand i én af hotellets dejlige stuer. Efter middagen serveres stempelkaffe, avec og hjemmelavede petit four.

Hele aftenen koster DKK 1.695,00
Seneste bestilling for helaften og 5 retter er kl. 20.00.

Bemærk venligst, at sæsonmenuen er fastlagt, og der ikke er mulighed for at skifte retter ud.